Boetiek Jacqueline is een begrip in Amsterdam west en ver daarbuiten. Al jarenlang staan de collecties dameskleding garant voor een supervrouwelijk uitstraling en glamour.

In de gezellige boetiek op de Clercqstraat 90 hangt het hele jaar door een actueel assortiment kleding in de maten 36 tot 58 compleet in lijn met de laatste trends.

Boetiek Jacqueline op de Clercqstraat 90 in Amsterdam
Jacqueline Boekwijt
Jacqueline BoekwijtEigenaar / verkoop

Jacqueline is de Nederlandse Anna Wintour. Maar dan wel de witblonde versie. Met haar opvallende bob en modegevoel geeft zij al meer dan dertig jaar met veel enthousiasme persoonlijk, eerlijk kleding- en stylingadvies aan haar uitgebreide klantenkring.

Haar filosofie: iedereen verdient goede hulp en een kopje koffie of thee tijdens het shoppen. Bij Jacqueline en haar team voel je je thuis.
Wat ooit begon als een van de eerste outlet winkels, is dertig jaar later boutique Jacqueline met mooie merken met een goede prijs/kwaliteitverhouding; kleding die draagbaar is voor meerdere gelegenheden.

Lia Puijk
Lia PuijkVerkoop

Op een van mijn wandelingen door mijn geliefde buurt oud west, werd mijn oog getroffen door een prachtige gedecoreerde etalage in een schitterend oud pand in de Clercqstraat. Op de gevel stond “Boetiek Jacqueline”. Na een inspirerend gesprek met de eigenares Jacqueline, trok ik de stoute schoenen aan en vroeg of ze soms nog iemand nodig had. Nog dezelfde dag kreeg ik de gelegenheid om een klant te helpen.

De klant zocht een mooie stijlvolle outfit voor een sollicitatie en vroeg om advies en ging een uurtje later gelukkig en tevreden naar huis.

Ik ben na die bewuste dag nooit meer weggegaan en vind het heerlijk om mij in te leven in de wensen van de klant om samen tot een juiste keuze te komen. De sfeer op de werkvloer is fijn.

Jacqueline en ik delen dezelfde visie en vullen elkaar heel goed aan en dat laat zich vertalen in de vreugde en energie die ik uit mijn werk haal.

Voorafgaand aan mijn baan bij Jacqueline, heb ik 20 jaar lang in de band Pinkpettycoat gezongen en alles daaromheen geregeld, de boekingen de styling van de band op het podium.
Elk optreden met mijn band was uniek, zoals ook iedere klant uniek is.

Dat maakt ook het werken in de mode iedere dag weer tot een uitdaging.