Lift Tuck Technology®

Jeans van NYDJ zijn ontworpen met de exclusieve Lift Tuck Technology®. Hierdoor zie je er in onze jeans niet alleen een maat slanker uit, maar voel je je ook zo. De techniek werkt zo goed dat we aanraden om onze broeken een maat kleiner te bestellen dan normaal.

De broeken van NYDJ sluiten naadloos aan bij de taille. De hoge en flexibele tailleband corrigeert rond het middel, waardoor de broek mooi aansluit, super comfortabel zit én zorgt voor een prachtig, slank silhouet. En vergeet niet: alleen bij NYDJ zijn alle broeken voorzien van de Lift Tuck Technology® met het slankmakende panel dat is voorzien van het (gepatenteerde!) criss-cross design.

NYDJ bij Boetiek Jacqueline op de Clercqstraat 90 in Amsterdam
Naar website van NYDJ

Meer info op de website van NYDJ klik op het logo.

NYDJ bij Boetiek Jacqueline op de Clercqstraat 90 in Amsterdam

Hoe het werkt

Lift
Een speciale weeftechniek zorgt ervoor dat de jeans niet verticaal stretcht. Daardoor worden je billen gelift en zie je er fantastisch uit in onze jeans.

Tuck 
Ons revolutionaire slankmakende panel met gepatenteerd criss-cross design maakt je buik platter en laat je er direct een hele maat slanker uitzien.

Het draait om de ‘X’
Mede dankzij NYDJ’s unieke criss-cross panel zie je er een maat slanker uit en voel je jezelf geweldig in jeans. Deze speciale slimming (slankmakende) panels zijn het handelsmerk van NYDJ. Je herkent ze aan de paarse criss-cross (kruislingse) stiksels aan de binnenzijde van iedere broek.

Het verhaal achter NYDJ
NYDJ is opgericht in Los Angeles, USA. Het merk, voorheen bekend als Not Your Daughter’s Jeans, komt voort uit de zoektocht naar de perfecte jeans die destijds nog niet bestond. Veel jeans hadden een te lage taille en zaten niet lekker, of zaten wel comfortabel maar waren allesbehalve stylish. Daarom besloot NYDJ in 2003 een revolutionaire jeans op de markt te brengen die zowel comfortabel als flatterend is.

Vanaf dat moment maakten vrouwen voor het eerst kennis met de unieke Lift Tuck Technology® van NYDJ. Deze techniek laat vrouwen er niet alleen een maat slanker uitzien, maar zich ook een maat slanker voelen. Vrouwen van over de hele wereld waren direct razend enthousiast.

Met de perfecte jeans in gedachte ontwikkelde NYDJ haar eerste collectie. Die bestond toen alleen nog uit zwarte en blauwe jeans. De jaren daarna richtte het merk zich behalve op comfort en een geweldige slankmakende pasvorm ook steeds meer op stijl. Want bij NYDJ zijn we er sterk van overtuigd dat het één het ander nooit mag uitsluiten.

Als aanvulling op de jeanscollectie lanceerde NYDJ in 2014 haar eerste collectie tops die bestaat uit elegante blouses, shirts en jasjes. Een collectie die perfect samengaat met NYDJ’s slimming jeans.

Momenteel brengt NYDJ maandelijks een nieuwe collectie uit. Daarbij heb je de keuze uit jeans en tops in verschillende stijlen, materialen en kleuren. Altijd volgens de laatste trends van het seizoen en, in het geval van broeken, altijd voorzien van onze exclusieve en slankmakende Lift Tuck Technology®, het handelsmerk van NYDJ. Naast deze collecties biedt NYDJ de Core Collection aan. Dit is een collectie tijdloze klassiekers die het gehele jaar op voorraad is.